Termeni si conditii 

Utilizarea site-ului

www.sute-de-reduceri.ro reprezinta acordul Dumneavoastra cu privire la conditiile stipulate in prezenta sectiune de termeni si conditii. Respectarea dispozitiilor regasite in termeni si conditii are caracter obligatoriu pentru toti utilizatorii.

Site-ul

www.sute-de-reduceri.ro promoveaza reduceri, oferte si promotii ale magazinelor online din Romania.

Informatiile publicate pe site-ul

www.sute-de-reduceri.ro fac trimitere catre alte site-uri de destinatie, administrate de partenerii acestuia.

Site-ul

www.sute-de-reduceri.ro este afiliatul partenerilor promovati.

Administratorii site-ului

www.sute-de-reduceri.ro isi doresc ca toate informatiile publicate pe site sa fie corecte, complete si actualizate, dar nu va pot garanta expres sau implicit pentru aceste aspecte ale administrarii sale.

In toate cazurile, reducerile, ofertele si promotiile promovate vor fi verificate pe site-ul de destinatie.

Site-ul

www.sute-de-reduceri.ro nu isi asuma raspunderea, sub nicio forma, pentru diferentele dintre continutul publicat si cel regasit de utilizator pe site-urile de destinatie.

Accesand site-urile de destinatie, va supuneti termenilor si conditiilor acestora.

Site-ul

www.sute-de-reduceri.ro nu isi asuma raspunderea, sub nicio forma, pentru produsele sau serviciile achizitionate de utilizatori prin intermediul site-urilor partenerilor promovati.

Site-ul

www.sute-de-reduceri.ro nu este proprietarul magazinelor promovate si nu isi asuma raspunderea, sub nicio forma, pentru orice daune, prejudicii sau pierderi suferite de utilizatori, rezultate in urma procesului de cumparare efectuat pe site-urile partenerilor.

Procesul de cumparare si orice alte raporturi juridice, directe sau indirecte, rezultand din acesta, va implica strict pe Dumneavoastra (utilizatorul site-ului www.sute-de-reduceri.ro) si pe furnizorul care ofera produsele sau serviciile cumparate (partener al site-ului www.sute-de-reduceri.ro).

Site-ul

www.sute-de-reduceri.ro nu este implicat, sub nicio forma, in procesul de cumparare. Tranzactia comerciala se realizeaza exclusiv pe site-urile de destinatie.

Site-ul

www.sute-de-reduceri.ro nu isi asuma raspunderea, sub nicio forma, pentru atacuri software, virusi, acces neautorizat sau orice alte situatii de forta majora, care pot sa apara ca urmare a utilizarii site-ului, cauzand daune, prejudicii sau pierderi de orice natura pentru utilizatori.

Utilizarea site-ului

www.sute-de-reduceri.ro reprezinta acordul Dumneavoastra cu privire la respectarea dispozitiilor prezentate in sectiunea de Termeni si conditii.

Va multumim,

Echipa www.sute-de-reduceri.ro